Πλατφόρμα wordpress

Αναλαμβάνουμε  δωρεάν την δημιουργία και κατασκευή του δικού σας wordpress site και hosting ( Δεκτή οποιαδήποτε δωρεά σας).

Web Design. Κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε περιλαμβάνει ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στο back-end το οποίο επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου, των σελίδων, των εικόνων και της πλοήγησης του ιστότοπου. Η ομάδα των επαγγελματιών του σχεδιασμού ιστοσελίδων έχει την εμπειρία και τις κατάλληλες γνώσεις τεχνικών δεξιοτήτων για να σας δημιουργήσει ένα ξεχωριστό  site σύμφωνα με τις ανάγκες σας.Σχεδιάζουμε ιστότοπους που ανταποκρίνονται πλήρως. Αν ο ιστότοπός σας δεν ανταποκρίνεται, τότε κάτι θέμα υπάρχει..

Με περισσότερο από το 52% της συνολικής κυκλοφορίας Ιστού που προέρχεται από κινητά τηλέφωνα και tablet, ο ιστότοπός σας πρέπει να φαίνεται καλός, ανεξάρτητα από το είδος της συσκευής που βλέπετε. Δημιουργούμε μια δυναμική εμπειρία προβολής για εύκολη ανάγνωση και πλοήγηση.Κατασκευάζουμε εξαιρετικά βελτιστοποιημένες διεπαφές που θα λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών.Η διαδικασία σχεδιασμού μας ξεκινάει με τη συνάντηση των πελατών μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους. Ορίζουμε το σκοπό της υπηρεσίας μας, ποιοι είναι οι τελικοί στόχοι και ποιος είναι το κοινό-στόχος.

Κατασκευάζουμε και ηλεκτρονικά καταστήματα
Ανυψώστε τη γραμμή για τους πελάτες σας με μια εμπειρία στο διαδίκτυο που ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εσάς.

Προσφέρουμε εξ ολοκλήρου προσαρμοσμένες λύσεις σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου που μετατρέπουν τον ιστότοπό σας σε ηλεκτρονική μηχανή πώλησης.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, 24 ώρες την ημέρα,

Γι’ αυτό πριν αποφασίσετε τι να επιλέξετε στην κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργία blog επικοινωνήστε μαζί μας .

 

Close